Dent Story 

Diş klinikleri tedavi merkezli görünse de bu projede iki farklı ve zıt ortam tasarlanarak sağlık alanının insani tarafını güçlendirmeyi hedefledik.Klinik alan ve sosyal alan olarak mekanı iki zıt alana böldük ve bunları birbirlerine yumuşak geçişlerle entegre ettik.İlk olarak karşılama alanı sosyal alan olarak düşünüldü ve ilk amacı hastaya güven duygusunu verebilmeyi hedefledi.Bu nedenle mekanın bu bölümünde  kullanılan malzemeler klinik havasını yumuşatmaya dayalı olarak seçilmiştir.Klinik zihniyetten uzak olarak gelen hastalara rahat bir mekan sağlamaktadır.Giriş bankosu ile mekan diğer klinik kollarına ayrılmaktadır.Oluşan koridorlar sosyal alanın devamı olarak düşünülmüş ve malzeme seçimleri buna göre yapılmıştır.

Alan

Diş Kliniği

Metraj

100 m2

Konum

Bakırköy / İstanbul

Tarih

2021

İşveren

B.K

wdclinic_render_022_w1.png

360 Görsel QR Kodları

panorama_qr_1.png
panorama_qr_2.png
panorama_qr_3.png
panorama_qr_4.png
panorama_qr_5.png
baus_instgaram
baus_facebook
baus_linkedin
iconfinder_33-pinterest_104469.png
baus_etsy
behance.png

Copyright © 2019 Baus Design.